Thursday, 1 August 2013

Trial Set Tabita Skin Care Murah

TABITA TRIAL SET by Ayu La BoNita
Alhamdulillah , Set Trial TABITA sudah siap dipack.
Disebabkan permintaan pelanggan yg ingin mencuba dulu produk tabita dan ada yg was2 nak beli Full set, saya dengan inisiatif sendiri dibantu pembantu saya menghasilkan set trial Detail product kat Bawah:

TABITA TRIAL SET
Contain 4 Items:
1. FACIAL SOAP = 30ml
2. SMOOTH LOTION = 30ml
3. DAILY CREAM = 8 gm
4. NIGHTLY CREAM = 8 gm

HARGA PENGENALAN RM 130

Rahsia kecantikan para artis Indonesia telah diketahui malah KINI DI MALAYSIA.

Memperkenalkan produk TABITA SKINCARE (Original), khusus untuk perawatan wajah.

Diadun dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi seperti Collagen (bukan dari sumber haiwan), Pearl Powder, Japanese Tea, Japanese Papaya,Vitamin C dan Vitamin E.

Tidak menggunakan bahan-bahan yang berbahaya seperti MERCURY dan HYDROQUINONE yang boleh menyebabkan kanser kulit dan kerengsaan jika penggunaan berpanjangan.

Kegunaan produk kecantikan yang mengandungi MERCURY atau HYDROQUINONE biasanya akan menyebabkan wajah menjadi merah dan bertambah merah apabila wajah terkena pancaran sinar matahari. Tetapi, Tabita tidak demikian kerana ia diadun menggunakan bahan-bahan semulajadi secara profesional. Kesemua produk Tabita Skin Care sangat selamat untuk digunakan tanpa kesan sampingan dan sesuai untuk semua jenis kulit.

Wajah anda akan menjadi tampak bersinar, putih semulajadi, tidak berminyak dan menjadi lebih tegang serta lembut seperti kulit bayi.

Tabita: MIRACLE Skin Care berupaya merawat masalah kulit berikut:
- masalah kulit BERJERAWAT
- masalah kulit BERMINYAK serta cenderung BERJERAWAT
- masalah warna kulit TIDAK SEKATA
- masalah kulit BERPORI BESAR
- masalah kulit KUSAM dan TIDAK BERSER
- masalah JERAGAT (pigmentasi)
- garisan KEDUTAN dan kesan PENUAAN di wajah
- PARUT JERAWAT serta KETIDAKRATAAN kulit wajah
- BLACKHEADS serta WHITEHEADS
- SUNBURN : mengembalikan warna kulit asal lebih pantas dari biasa

Tabita: MIRACLE Skin Care akan menjadikan kulit wajah anda :

- Bersih berseri tanpa noda-noda parut jerawat
- Warna kulit sekata
- Cerah, putih berseri serta bersinar semulajadi walaupun tanpa mekap
- Mengembalikan keanjalan kulit
- Meremajakan kulit
- Menghilangkan kesan-kesan pigmentasi serta jeragat
- Mengatasi masalah jerawat serta menghalangnya muncul kembali


Setiap set Tabita Skin Care mengandungi :

1. Facial Soap
2. Smooth Lotion/Toner
3. Day Cream
4. Night Cream

9 comments:

  1. HH just nak inform yang tabita dah tukar packaging tau. Ini disebabkan ada banyak sangat tabita tipu. Kawan HH pakai yang tipu tu pipi kelupas teruk sampai berbekas kat pipi tu. Kesian.

    Erm.. HH tatau camaner nak download gambar tabita baru tu kat sini. So HH bagi link jer lah ek? And dalam link tu ada cara nak detect Tabita tipu kalau packaging lama.

    http://hazemanhuzir.blogspot.com/2013/08/tabita-new-packaging-fake-tabita-vs.html

    ReplyDelete
  2. Mcm mne nk dptkn trial set tabita ni?

    ReplyDelete
  3. mcm mne nk order

    ReplyDelete
  4. Boleh bg contact num? Nak order trial set laa.

    ReplyDelete
  5. Hi Murni...contact mami 019-3939311 ..SMS/whatsapp/wechat

    ReplyDelete
  6. kalau nak hilangkan oil seed, ada cara tak?

    ReplyDelete
  7. Perkenalkan kami supplier produk Tabita Skin Care terbesar di Jakarta, kami adalah tangan pertama langsung dari produsen sehingga dapat memberikan harg murah. Informasi lebih lanjut silahkan hubungi :
    Dewi
    Telp : +6287842191199
    Pin BBM : 25B53E89
    Email : tabitaskinonline@yahoo.com
    www.tabitaskinonline.com

    ReplyDelete