Tuesday, 29 January 2013

TESTIMONIAL TABITA SKINCARE

Dulu nak keluar rumah pon malu. Jumpa doktor pakar, makan ubat, amik injection vitamin c, amik antidot, wat laser n mcm2 lg semua xjalan. Sedih, xconfident jmpa org, malu, segan semua ada. Xterkata rasa nie.
Bila keluaq makan ja semua pakat dok tgk muka mcm ada something wrong, mmg betoi la jerawat batu besaq2 semuanya dgn ada nanah2 lg. Mmg masalah kulit yg SUPER KRONIK. 
Tp lepas Ayu guna Tabita skincare dalam masa 3minggu dah nampak perubahan ketara. ( dalam masa 3 minggu pertama rasa gatal2, perih mukam penggunaan toner yg lebih menyebabkan naik jerawat2 kecik, muka Ayu mengelupas teruk n merah2. Tp lepas 2 minggu pertama dah nampak hasilnya jerawat yg besaq tapak tangan dah kecut. Parut2 jerawat dah mula kabur n tona kulit sekata) 
Xpayah p buang duit jmpa doktor pakar dan segala. Dengan Tabita skincare kulit Ayu pulih dari semasa ke semasa. Dan hasilnya seperti sekarang nie. Kawan2 rapat mcm AJfa Raunaja, Nur Farhiyah, Rashidah Harun tau betapa sengsaranya Ayu dulu.
Nasib baik ada Tabita Sheedayu Tabita Skincare Kuala Lumpur. Ini bukan testimonial tipu ok. Mmg ayu sendiri yg uji keberkesanan produk ni.
JANGAN LUPA 30 JANUARI HARI LAST PROMOSI TABITA SKINCARE SET EKSKLUSIF HANYA RM250
(Tidak termasuk caj penghantaran)
Sms 0125955121 utk info lanjut.

♡♥♡♥♡♥

18 comments:

  1. salam. i kira baru2 jugakla pakai tabita. muka pedih2.. menggelupas ckit jer.. tapi jerawat kecik2 naik. risau jugak tengok. tapi x pe ker? i baru pakai lebih dr one week.

    ReplyDelete
  2. Salam fiza i rasa itu reaksi normal kalau kita pakai tabita skin care pada peringkat permulaan. Xpe teruskan pemakaian. If nak advise boleh sms ayu k
    0125955121:)

    ReplyDelete
  3. Salam sis ayu..tumpng tnya ea..ct bru msuk ari ke4 gune tabita..muke trase pedih,kusam n kuar jerawat halus..normal ke tu?sbb b4 ni ct xde mslh jerwat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ct sekarang dah ok ke muka ct

      Delete
  4. skrang jerawat kecik2 tu dh mula kurang. alhamdulillah.. cuma maseh merah2 gak. and dlm tempoh ni x leh pakai mekap ker? even bb cream?

    ReplyDelete
  5. saya sekarang dah 4 hari pakai tabita ni ..bila cuci muka dan kai smooth lotion rasa mcm nak menjerit pedihnya...kulit dah mula mengelupas...rasa azablah plak...heeee

    ReplyDelete
  6. Sory la syg semua sis so busy nk mantapkan bisnes tabita nie :)

    ReplyDelete
  7. Utk azir try kurangkan toner ok mudah mudahan lurang sikit azabnya.. N makin cyk

    ReplyDelete
  8. Appy fiza dah pakai bb cream ke... Sis makeup mata je cuma kalau ada function br pakai foundation

    ReplyDelete
  9. ASSALAM..sis...nk tnya cket...ada news yg megatakn bhw tabita ni mengndngu bhn terlarang...betul ke? sbb bru je guna..

    ReplyDelete
  10. As salam dear... Utk ayu la bonita mmg kami meggunakan produk tabita dr pengedar tabita original. Sbb itu produk kami xmengamdungi sebarang bahan terlarang

    ReplyDelete
  11. Ada syg bleh sms sis 0125955121

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam...sy berminat nk try....proses peeling tu teruk sgt ke?brape lama ye rada pedih2 gatal tu berlanjutan?

      Delete
  12. Brape lame ye azab proses baik pulih tu?teruk sgt ke rasa?mcm nk cuba tabita...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha kelakar bila dgr perkataan azab pedih tue. So far dalam 10-14 hari proses pengelupasan tp lepas tue mmg dont worry mmg meletops kulit tue glowing jaaa

      Delete
    2. Trial set bpe sis?

      Delete
  13. Salam,

    Kami adalah agen resmi produk perawatan kecantikan Tabita Skin Care di Jakarta, Indonesia. Produk tabita yang kami jual dijamin Original 100%. Kami melayani penjualan untuk retail dan juga wholesale. Kami membuka peluang kerja sama bagi anda yang berminat menjadi agent atau reseller. Tentunya dengan potongan harga yang menarik untuk anda agar nanti nya dapat memberikan keuntungan untuk anda.

    Untuk informasi lebih detail silahkan hubungi :
    Shelvie, +6221-97935064, +62818996776, Pin BBM 2975893A

    Terimakasih

    www.tabitaskincarebeauty.com

    ReplyDelete